Over
Dovens.

Bezoek onze
showroom!
3000m2 aan meubel inspiratie

Al 40 jaar vakmanschap

Dovens is een familiebedrijf waarbij kennis en vakmanschap zorgvuldig zijn overgedragen van ouders op zonen. Inmiddels werkt er dagelijks een team met enthousiaste, vakkundige mensen aan het vervaardigen en verkopen van stijlvolle, robuuste en authentieke meubelen,keukens,badmeubelen,slaapkamers,interieur en woningstoffering.

1978

Opening Dovens in Milheeze

Antoon en Sjaan Dovens openen een winkel in meubelen. Antoon is via de handel in diverse artikelen, waaronder gebruikte en antieke meubelen, in de meubelmarkt terecht gekomen. In 1978 opende ze hun eerste winkel achter de horeca zaak die ze voorheen hadden in Milheeze.

Begin jaren '90

Uitgegroeid naar een complete interieurzaak

Enige tijd na de opening van de showroom in Liessel werd de huidige locatie betrokken midden in het centrum van Milheeze. Het voormalige supermarkt-/bakkerspand werd omgebouwd tot een meubelwinkel die tegenwoordig dient als showroom voor meubelen,slaapkamers,vloeren  en woningstoffering,en er werd een grote showroom aangebouwd.

Vanaf dat moment is Dovens uitgegroeid tot een complete interieurzaak met een ruime keuze aan meubelen, slaapkamers, gordijnen, vloerbedekking en meer.

Eind jaren ´90

Bouw werkplaats

Eind jaren ´90 werd er op het industrieterrein in Milheeze een magazijn/werkplaats gebouwd. Dit gaf Dovens de mogelijkheid om zelf meubels te maken en daarmee uit te groeien tot een van de meest complete woninginrichters in de regio.

Van daaruit is begonnen met zelf meubelen te maken, we zijn uitgegroeid tot een van de meest complete woninginrichters in omstreken, met onze 3 zonen die opgegroeid zijn in de woninginrichters branche vormen we nu de directie van ons bedrijf.

2010 tot nu

Het heden

Inmiddels hebben Antoon en Sjaan het stokje overgedragen aan hun 3 zoons Werner, Huber en Twan. Met elk hun eigen specialisme runnen ze de zaak waar dagelijks een team van vaklieden bezig is stijlvolle, robuuste en authentieke meubels, slaapkamers, keukens, badkamermeubelen, woningstoffering te vervaardigen en te verkopen.